2008. május 23., péntek

Legelő'

Pál utcai fiúk

"Jobbról beelőz egy álom
Semmi nincs már a fejemben
Távolabbi kilátásaimmal
Elúsznak a fellegekbe."



Hétköznap késő esti koncertre menni sok, most fel nem sorolandó kellemetlenséggel jár. Hogy elmentünk a keddi PUF koncertre, az már magában nagy szó.


10-re voltak kiírva Lecsóék, úgyhogy 10-re mentünk, és mivel szeretek fiatal, ismeretlen zenekarokat megnézni, örültem, hogy mikor odaértünk, még játszott a Kelet-nyugat. Egy hiperaktív énekessel és egy hiperpasszív gitárossal tűntek fel, sokszor elmondták a honlapjuk címét és a myspace címüket, de kellemes emlékeket nem hagytak bennem.




Borsónak már fájt a lába, így a jobb oldali hangfalnál foglaltuk el helyünket, legelöl (legelő'). Ez előrevetítette a másnapi félsüketséget, de azért nagyon jó hely volt, egészen a végéig, amikor néhány túl lelkes rajongó teljes erőből rázni kezdte a kordont.
A zenekar is nagyon lelkes volt. Most először láttuk őket Turjánszky nélkül, az új gitáros csak fizikailag kisebb elődjénél, gitártudományban egyenrangúak. Nemrég jelent meg a PUF új nagylemeze Legelő címmel (8év után) erről játszottak 6-7 dalt, a többit a régi lemezekről, láthatóan nagy gondossággal kiválasztva.

Kortyolgattuk ketten a két deci bort, énekeltük a dalokat sorban, közben Borsó kiszúrta, hogy Anikón is meg Lecsón is majdnem egyforma felső van, csillaggal az elején. Mikor már az éjszakai buszhoz bicegtünk, akkor csodálkoztunk, hogy milyen korán van, nem is játszottak olyan sokat. Igaz, mi csak az első "visszát" vártuk meg, mert kétszer kellett visszajönniük. Nagyon jó koncert volt, de most valami hiányzott belőle. Talán legközelebb azt is megkapjuk. Úgyis megyünk.


Mikor? 2008.05. 20 22:30-00.15

Hol? Gödör Klub
Mennyit? ingyenes
Folyadék? 1dl száraz fehér
Mennyire? 19+ 15= 34

Nincsenek megjegyzések: